Ajanvaraus

HUOM! Värjäys useammalla kuin yhdellä värillä myös raidoitukset valitse kategoria MONIVÄRIT / RAIDAT. Kun varataan aikaa netistä, hiusten oikea pituus saattaa joskus mietityttää: ovatko hiukseni lyhyet, puolipitkät vai pitkät? Sivuston alapuolella pieni ohjenuora asiaa helpottamaan. Huomioithan että emme tee permanentteja, kemikaalikäsittelyjä, rakennekynsiä, ja ripsipidennyksiä ​alle 16-vuotiaille

Käytämme maksukorttitietojen tallennukseen ja maksujen veloittamiseen Stripe-palvelua, joka on PCI-sertifioitu ja kansainvälisesti luotettu maksunvälityspalvelu. Me näemme maksukortista ainoastaan neljä viimeistä numeroa sekä voimassaoloajan. Voit lukea lisää Stripen tietoturvasta täältä.

Käyttäjälle ei voi valitettavasti varata valitsemaasi palvelua nettivarauksen kautta. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405632465.

Käyttäjälle ei voida viimeistellä varausta valitsemaasi palveluun, koska nettivaraus kyseisen ajan varaamiseen on jo sulkeutunut. Voit olla suoraan yhteydessä puhelimitse numeroon 0405632465.